multidisciplinar

La Cambra. Construcció efímera amb fustes, teles i mantes, complementades amb un projecte audiovisual específic (l’animació titulada “La Cambra”), objectes, pintures i dibuixos. Parla com sempre del cos, del temps, de la carn, però també de l’a fora i a dintre i de les cendres d’aquesta carn.

El gran Cos. Partint del dibuix de gran format “El gran Crist” (620 x 450 cm. Acrílic sobre lona) sorgeix aquesta peça audiovisual on les projeccions de diapositives van construint i deconstruint el “Cos”, mostrant, i fent desaparèixer alhora, els seus òrgans i a la fi a ell mateix, en un cicle de vida, mort i refundació del cos.

El gran CosBla,bla,bla. La pintura “Bla,bla,bla” va ser concebuda per a convertir-se en animació i com a tal va ser pintada, és a dir, pensat en les conseqüències que cada pinzellada tindria en la composició final de imatges que es capturaven durant el procés. De l’edició d’aquestes imatges sorgí l’animació “Bla,bla,bla”, que usualment es mostra superposada, mitjançant una pantalla semi-transparent, a l’obra pictòrica d’on va néixer. No obstant, també s’han fet altres tipus de muntatge.

Bla, bla, bla

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>