Rostres funeraris o sepulcre de terra. Funerary faces or land tomb.

Rostres sepulcre 2Vaig trobar això al meu jardí, em va semblar molt interessant i vaig decidir desenterrar-lo i descobrir què hi havia; no sóc arqueòleg però… Segueixo treballant per trobar el seu jo real, en algun lloc a dins la pedra.

Rostres funeraris va dir el meu amic, el poeta.

I found this in my garden, I found it very interesting and I decided to dig it and discovered that there were, I’m not an archaeologist but… I’m still working to find his real self, somewhere in the stone.

Funerary faces said my friend, the poet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>